The Single Best Strategy To Use For honda malaysia car insurance



who want to join me in an effort to deal for a better price tag?now we currently obtained two ready buyer and wait for an additional individual to hitch my team.any superior offer you from ur supplier?i hope I'm able to get well offer;)make sure you share with me at [e-mail safeguarded] or sms me at 012-9512911.thx!

seems like the barrage of latest rivals from peugeot, mazda as well as other brands compelled honda to rethink the pricing and specs…much better. Meanwhile, UMW remains to be ignorant. The rear of The brand new accord will not be that awesome imo.

Other than, I am able to vouch that Toyota service ctr’s usually are not Fantastic! I’ll trade the creature comforts in the svc ctr for ah meng’s workshop cuz the chap understand’s wht my every day drive needs greater. :)

apsal mcm moody je bro…relaxla..besala problem ckit2..ko you can look here lenjan 160kph tu sblm 1st servis ke selepasnya..town 2009 br nk accommodate dengan pemanduan ko..ape-ape pun banyak sabau…kalau pendapat ko, berpatutan tak kalau ambik new town ni setelah berbulan ko merasainya?

saya dan kawan saya dah cuba buat percubaan,antara new city enjin Sohc dan vios enjin Dohc.perjalanan dari ktn ke kl his response kelajuan ninety-100kmh,vios pakai minyak RM25 n New Metropolis RM 28,enjin sohc akan lebih bising jika semakin laju berbanding dengan enjin dohc.tapi apa2 pun pick up mmg enjin sohc champion.wasalam..

it doesnt even have An electrical powered driver seat adjustment…not to mention active headlights and lane enjoy attributes

tentang bunyi tu tak de lak aku dengar.Alright je,tp dari segi kepuasan,au rase kete ni kurang ckit.mcm tak berapa berbaloi ckit la dengan harga yang ko bayar.

Alamak,bunyi macam mengutuk ke?Sorry brader…gua tak sengaja.Aku puas hati sebenarnya kereta proton cuma saja nak ajak korang smua bincang.Kita tak kutuk,tapi kita mengutarakan masalah kereta yang timbul.

.itupun slalu aku consider kat jalan grik nak masuk kl…dahla jalan naik bukit turun bukit,walaupun tgah mndaki boleh jer potong kete lain. kalau dulu aku bawak proton saga LMST, kalau lambat ambik lajak dari bawah memang cam kekuire je la mendaki nnti.

In 1993, Honda launched the tenth Anniversary Version sedan to commemorate the tenth year of U.S. Accord creation. The 10th Anniversary go to these guys Version was based on the Accord LX sedan but arrived Geared up with various attributes not available from the LX trim. The upgrades involved ABS, 4-wheel disc brakes, 15" EX coupe 6 spoke alloy wheels, entire body coloured side moldings, chin spoiler, and typical automatic transmission.

nilai interest kan ikut pada jumlah financial loan yang kita buat nnti.tapi nilai ni kan sentiasa berubah,ekonomi tengah gawat ni, bagi satu pluang untuk kita beli kete ngan interset yang rendah.

The lean and telescopic adjustable steering wheel is intended with precision adjustment capability to offer best steering situation. Auto Facts Show

The all-new Town’s overall body body is formed with significant rigidity content and sturdier human body framework with coupling effectiveness for a significant-amount equilibrium of Driving consolation, steering steadiness and cabin quietness.

ingat kita ni bukan selalu kat atas….yg dok mengutuk orng pakai proton ni tak tengok orng2 sekeliling ke? takde saudara mara pakai ke? duit lebih sendiri decide la nak angkat kete apa…..tak payah nak palu gendang kat orng ramai kete ni takde kualiti kete tu minyak kuat giler…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *